browning tabanca FN Hi-Power Belgium

23 04 2008

Merhaba FN güç tabanca olan kendinden-yükleme olan, en iyi9in birisi “Tek-hareket”in, dünyanın olduğu tabancalarla savaştığı mmdir. 1925’de tarafından J. Browning tasarlandı. Üretimin, 1935’i Belçika ulusal (FN) “Fabrique Nationale”‘in olduğu fabrikanın olduğu silaha başladığı seri halindedir.

Hala, çeşitlinin altında isimler üretilir, ve, Belçikalı’ylada hizmet ordu ve polis, birleşmiş polisin ve diğer acentalar olan uygulamanın olduğu askeriyenin ve yasanın olduğu birkaç ülkenin olduğu ordunun, İsrail’in olduğu krallık olduğu. Yanında geçim tabancalar tay yeşilaycı ve Walther PP olan M1911 olan olan en uzununun birisidir.

“Yüksek güç”, Belçikalı 1935’in olduğu duruşmaların olduğu ve örnek 1935 olarak benimsendiği orduyu geçti. Yakında bundan sonra o da, Belçikalı’yla polis ve birçok ülke olan diğeri benimsendi. Bu da tabanca, olarak bilinen merhaba güç ve diğerin altında gösterilmeler olan 35, FN HP olan 35, GP olan Browning HP’dir.

Otomatik tabancalar kısa varillerin kayması için bir varilin olduğu kilitlenenle ilkenin olduğu irkilme olduğu işler. “Yüksek güç” uygula tek teki ateş ve sadece biçim olan “Tek-hareket”. Tabancanın emniyet-kilit olan makinecisi var. Başlangıçta, sola doğru sadece yan yerleştirildi. Yine de onun, beraberce kayma olan kenarlar yerleştirildiği II’a iz yaptığından beri modernde uyarlamalar.

Daha yenisi gibi uyarlamalar II’in ve yakın yer ver daha moderni III’in, görülecek yerleri ayarladığı izin olduğu iz, ve polimer sıkıca tutar. Son, modelin de, HP SA’in yaptığı olarak bilinen olduğundan bahsetti.

“Yüksek güç”, ilk olarak askeri magazin olan bir kapasitenin olduğu büyükle tabancaydı. 13, ikide sıra düzenleneni yuvarlaklaştırır.

Tabanca, güvenilirliği tutması için sakin pahalısı ve iste kesin imal etmedir. Ben arkada koşmak, en son esnasında onun, üretim olduğu yılların olduğundan bahsetmelidir, ve mekanik basitleştirildi.

Yanında 9’la 19x (Paragraf)’ın, orayı yaptığı mm, 7.65 için örnek odalı mm kartuş olan tabanca üretildi. Geçenlerde “Yüksek güç”ün, 10’dax 21 (. 40 S& W)’in, sivil için pazarı yaptığı mm üretildiği FN. Sonra bahsedilen örnek, bir 10u’nun, magazinin, için kendinden-savunmayı tasarladığı kapasiteyi yuvarlaklaştırdığı var.

Tabanca ol açılan tutturulmuşu bir görüş yapar. Ve daha bazı modellerin, ayarlanabilirle görüşün olduğu arka üretilmesine rağmen ön olanı doğru vurmayı büyüttü. Bazı silahların, tahtayla stoklar çıkarılabilir olarak hizmet ederken tabanca kılıfları tamamlandığı dönemin olduğu WW2. Tabancalar, (Ve hala mıdır) tahtayla müsait kavramalardı, ve ip çalar.

Birkaç klon, ve, “Yüksek güç”ü kopyala, onun, silahların, kadar geçenlerde pazarladığı görünüş olduğundan beri imal edildi. Böyle, “Arcus” Macar FEG 9, Bulgar ve bir sürü diğerleridir.

FN’in, uyarlamaya bir “Çift-hareket”in başlattığı “Yüksek güç”ü geliştirdiği 1980-bağ. Bu model, HP DA adlandırıldı. Bu tabanca geçenlerde, tarafından FN üretilir.

Yukarısı onu toplamak “Yüksek güç” olan FN, bir gerçekten mükemmel silahtır. Yine de onun, ahlakça yaşlı olduğu ve ufakça, modernle kendinden-yükleme tabancalar değiştirildiği yılları attı.

İyi tasarlanır, ve, iç tasarım tavsiye edilir, tabancalar bugün savaş modern geliştirmek kullanıl.

İyi avantajlar kesinlik olan ateş. Emniyet-kilit, her biri yan kaymayı yerleştirdi.

Sakinleştir rahatsız dezavantajlar bir el olan kişinin olduğu büyükle için tutma. Aksesuarları bağlaması için hiçbir yetenek. Yeterli cnditions olan uç noktadakide güvenilirlik değil.

Ana| | Mis olan helikopterlerin olduğu|un olduğu silahların olduğu|un olduğu topun olduğu | APC |’in olduğu hava aracının olduğu|


İşlemler

Information

7 responses

5 01 2009
ali alibaşoğlu

ya arkadaş çok daha kalitelisi var elbette örneğin shmıt wesson h k nın modelleri ama şu bir gerçek derlerya orospu gibi silah ne yapsan yakışıyor ele bu silah kadar yakışanı yok kim nederse desin sahip olmak isterim ama maddi imkan yok tek kelimeyle harikulade bir şey kim ne derse desin helede bizim karadenizde don yırtan diye tanınan dereceli modeli bulsam anında kaparım ama kanalını bulamıyorum yoksa bu silahlar taş patlasın 800/ 1000 usd ama bu kanalı bulmak zor açık sölim sizde varsa bu rakamlarda 2 tane alırım hatta 10 tane

15 07 2009
tugkangulen

Tek kelime ile süper bir alettir…

12 08 2009
Avcı

Elindeki silah browning’se hiç korkmadan endişelenmeden tetiğe basa bildiğin kadar bas sen yorulunca öle bırak elinden silahı merak etme seni yarı yolda bırakmaz.

13 09 2009
orhan

belçika nın silahının üzerine silah tanimam kim nederse desin bize en az 40 yılık silahı var ve hala yep yeni

13 09 2009
orhan

dağ kar çamur da çok çile çekti meraklısına satabiliriz hertarafı orjinal belkide antika oldu

13 09 2009
Şirzat38

Baba ondörtlüyle sandık sandık at,banamısın demez.saygılar

14 11 2009
hasan ça

bizdede bir tane var ama şarjörü iyi degil mermi dik geliyor bunun başka yerde servisi yokmu teşekkürler urfalı

Yorum bırakın